Mobil logga

Ekologisk torkad Ramslök, 35 gram

Pris:
70 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Finns i lager
- Delad glädje är dubbel glädje -
Gör en vän glad genom att ge bort en presentpåse med ramslök.
Samtidigt hjälper du mig att nå ut till fler kunder med mina torkade produkter.  
- Köp 3 få 4 - 
Beställ tre valfria produkter ur mitt torkade sortiment (Ekologisk torkad ramslök, Pikant krydda & ramslök, ramslöksolja, ramslökssalt eller spröda handkavlade knäckebröd med ramslök) så skickar jag med en extra påse torkad ramslök med din beställning. Beställ fem valfria produkter och du får förutom en extra påse med tokad ramslök även en valfri ramslöksolja
(lägg ditt önskemål som kommentar i samband med beställning)

Torkad ekologisk Ramslök
Stora fina och mörkt gröna flingor av torkad ekologisk Ramslök i fönsterpåse med 35 g (ca 5 dl). Den torkade Ramslöken är skördad våren 2023. Den är kvalitetskontrollerad och av bästa kvalitet. En liten folder med några av mina favoritrecept recept följer med varje påse vid beställning. Torkad Ramslök är hållbar i flera år om den förvaras i mörk i lufttät burk. I den fönsterpåse av papp som jag använder (för att mina kunder ska se hur fin ramslöken är + hålla kostnad för frakt och emballage nere) är den hållbar ca 1 år. 

Tips! En påse torkad ramslök är en perfekt "gå-bort-present". Köper du mer än en påse torkad ramslök och önskar en "gå-bort-present-bärpåse" (eller fler) med din leverans? Lägg ett meddelande om detta när du gör din beställning så skickar jag med en utan extra kostnad.