Mobil logga

Torkad Ramslök, 35 gram

Pris:
69 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Finns i lager
- Erbjudande -
Köp 3 få 4 (köp 5 få 7 eller köp 6 få 9, osv, osv) 
Beställ tre valfria produkter ur mitt torkade sortiment (Torkad Ramslök, Pikant krydda & Ramslök, Spröda handkavlade knäckebröd med Ramslök) så skickar jag med en extra påse torkad ramslök med din beställning. Beställ fem valfria produkter och du får förutom en extra påse med tokad Ramslök även en burk med ramslöksolja från A L’Olivier. 


Torkad ekologisk Ramslök
Stora fina och mörkt gröna flingor av torkad Ramslök i fönsterpåse med 35 g (ca 5 dl). Den torkade Ramslöken är skördad våren 2023. Den är kvalitetskontrollerad och håller hög kvalitet. En liten folder med några av mina favoritrecept recept följer med varje påse vid beställning. Torkad Ramslök är hållbar i flera år om den förvaras i mörk i lufttät burk. I den fönsterpåse av papp som jag använder (för att mina kunder ska se hur fin ramslöken är + hålla kostnader för frakt och emballage nere) är den hållbar ca 1 år. 

Tips! En påse torkad ramslök är en perfekt "gå-bort-present". Köper du mer än en påse torkad ramslök och önskar en "gå-bort-present-bärpåse" (eller fler) med din leverans? Lägg ett meddelande om detta när du gör din beställning så skickar jag med en utan extra kostnad.