Spröda handkavlade knäckebröd med flingsalt & Ramslök, 150 gram
Pris:
69 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
När jag frågade Elin som driver det lokala bageriet "Surkultur" utanför Kristianstad om hon ville tillverka sina spröda knäckebröd med min ramslök i lite större skala var det med viss tveksamhet eftersom hon driver ett småskaligt beställningsbageri. Vi kom överens om en liten leverans de veckor hon har tid och möjlighet att producera. Det gör hennes knäckebröd precis så exklusiva som de förtjänar att vara.
Spröda handkavlade knäckebröd med flingsalt & Ramslök
Det spröda knäcket tillverkas av hel nakenkorn och svedjeråg som mals i bageriets lilla stenkvarn och blandas ihop med övriga ingredienser till en deg, som får jäsa i kyl över natten. Knäckebröden handkavlas sedan ut tunt.
Ingredienser
Nakenkorn (Fagraslätt i Skåne), svedjeråg (Limabacka kvarn i Halland), vetemjöl (Limabacka kvarn i Halland), surdeg (vetemjöl och rågmjöl, Limabacka kvarn i Halland), mörk sirap (sv), jäst (sv), oraffinerat havssalt, flingsalt och ramslök.
Spröda handkavlade fröknäcke med flingsalt och Ramslök
Ett fröknäcke bakat med ingredienser som naturligt är fria från gluten. OBS! bakat i bageriet där mjölpartiklar finns i luften.
Ingredienser
Solroskärnor, pumpakärnor, linfrö (Fagraslätt i Skåne), sesamfrö, bovetemjöl, fiberhusk, oraffinerat havssalt och ramslök.
Bäst före mars 2023
Nettovikt: ca 150 g
Förvaras torrt
Spröda handkavlade knäckebröd med flingsalt & Ramslök
Det spröda knäcket tillverkas av hel nakenkorn och svedjeråg som mals i bageriets lilla stenkvarn och blandas ihop med övriga ingredienser till en deg, som får jäsa i kyl över natten. Knäckebröden handkavlas sedan ut tunt.
Ingredienser
Nakenkorn (Fagraslätt i Skåne), svedjeråg (Limabacka kvarn i Halland), vetemjöl (Limabacka kvarn i Halland), surdeg (vetemjöl och rågmjöl, Limabacka kvarn i Halland), mörk sirap (sv), jäst (sv), oraffinerat havssalt, flingsalt och ramslök.
Spröda handkavlade fröknäcke med flingsalt och Ramslök
Ett fröknäcke bakat med ingredienser som naturligt är fria från gluten. OBS! bakat i bageriet där mjölpartiklar finns i luften.
Ingredienser
Solroskärnor, pumpakärnor, linfrö (Fagraslätt i Skåne), sesamfrö, bovetemjöl, fiberhusk, oraffinerat havssalt och ramslök.
Bäst före mars 2023
Nettovikt: ca 150 g
Förvaras torrt