Mobil logga

Odla Ramslök, 30 st lökar

Pris:
360 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Nyupptagna lökar av ramslök, 30 st
Antal:
Finns i lager
Av mig beställer du 30 lökar för 12 kr per lök. Jag skickar alltid med några extra lökar om någon dålig eller skadad lök skulle slinka förbi min granskande blick. 

Lökarna skickas veckovis i samband med beställning. De grävs upp, tvättas, sorteras och packas samma dag som de går iväg med post. Leveransen skickas i början av veckan och går som värdepost med Postnords spårbara tjänst "Skicka direkt". Paketet är normalt framme hos ombud/brevlåda redan nästa dag (två dagar till rikets norra delar). 

Ju tidiare på säsongen lökarna lyfts desto lättare har de för att anpassa sig. Därför levererar jag enbart lökar av ramslök under höst och tidig vår (med undantag för de veckor det är tjäle i Skåne). Lökarna går bra att jordslå eller krukas in och förvara kallt och ljust i väntan på utplantering - då gärna så snart det blir grävbart i marken. Bladen tål kyla bra. Speciellt riktigt unga blad som fortfarande har foderbladet kvar. 

Längst ner på sidan "Odla ramslök - lökar och plantor" finns en odlingsbeskrivning och mer information om lökarna jag levererar.