Mobil logga

Odla Ramslök, 25 st lökar

Pris:
360 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Nyupptagna lökar av ramslök, 30 st
Antal:
Slutsåld
Slut för säsongen!
Mejla rubriken "Höstlökar2022" till info@ramslokbymalena.se
om du vill ha information när hemsidan
öppnar för beställning av lökar i höst

 
Av mig beställer du 25 nyupptagna och barrotade lökar för 360 kr som jag personligen gräver upp på mitt ramslöksarrende ett par mil från mitt hem. På hösten är det tidskrävande att gräva eftersom lökarna inte syns ovan jord och mågna lökar blir skadade. Under oktober kommer jag även ta hem lökar från Holland. Det är lökar som rest långt och håller inte samma fina kvalitet. Jag säljer dessa till halva priset, d.v.s. 50 st för 360 kr. Om du är intresserad av dessa kan du lägga ett meddelande om detta när du gör din beställning så levererar jag det dubbla antalet. Som vanligt skickar jag alltid med extra lökar om någon dålig eller skadad lök skulle slinka förbi min granskande blick.

Jag levererar lökar från sen höst till tidig vår (normalt oktober till april) med undantag för de veckor det är tjäle i marken här i Skåne. Lökarna  skickas veckovis i samband med beställning och grävs upp, tvättas, sorteras och packas samma dag som de går iväg med post. Leveransen går som värdepost med Postnords spårbara tjänst "Skicka direkt". Paketet är normalt framme hos ombud redan nästa dag (två dagar till rikets norra delar). 

Längst ner på sidan "Odla ramslök - lökar och plantor" finns en odlingsbeskrivning och mer information om lökarna jag levererar.