Mobil logga

Odla Ramslök, nyupptagna barrotade lökar

Pris:
375 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
På grund av det milda vintervädret i Skåne kommer jag från och med den 1 januari
åter igen leverera nyupptagna lökar av ramslök. 

Nyupptagan lökar av ramslök levereras normalt måndag och tisdag
Lökarna förvaras bäst i sin förpackning, svalt och mörkt, 
i väntan på utplantering. 

Hos mig beställer du nyupptagna barrotade lökar av ramslök som jag vid beställning gräver upp, tvättar, sorterar och packar samma dag som de går iväg med post. Leveransen går som värdepost med Postnords spårbara tjänst "Skicka direkt" för att vara framme hos ombud inom 1-2 dagar. Då det är färska och barrotade lökar är det viktigt att de skyndsamt kommer ner i jorden när de kommer fram. Det går bra bra att tillfälligt förvara lökarna kallt och fuktigt, t.ex. i kylskåp, i väntan på plantering. Efter leveransstart sept/okt skickas lökarna veckovis (mån-tis) i samband med beställning. Säsongen slutar normalt i mars/april när lökarna blir mer känsliga för flytt. 

Begränsad tillgång - Det är endast stora lökar som skördas men ibland får jag även med mig smålökar hem från skogen. Lägg en kommentar när du gör din beställning om du vill dubbla antalet lökar och ersätta 25 lökar med 50 smålökar.  

 
Längst ner på sidan "Odla ramslök - lökar och plantor" finns en odlingsbeskrivning och mer information om lökarna jag levererar.