Mobil logga

Ramslökspasta & Pasta pesto med Ramslök

Pris:
79 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Finns i lager
Pastakit med 1 påse ramslökspasta + 1 burk Pasta pesto med ramslök
Pastariget är en av de matproducenter som använder min torkade ramslök i sina produkter. Det är anledningen jag har deras ramslökspasta i mitt sortiment. 
Ja, förutom att det är en fantastiskt fin delikatesspasta.

 
Ramslökspasta
En prisvinnande gourmetpasta från Bornholm. Pastariget är Danmarks minsta pastafabrik och drivs av Susanne Bloch och hennes man på gården Frennegard i Svaneke. Där odlar de durumvetet till sin pasta som har en kvalitet som kan mäta sig med de bästa i Italien. Pastan som innehåller durumvete och ägg har mycket protein och ett lågt GI-värde. Den är dryg och mättande och ett paket räcker till 4 portioner. 

Innehåll: 58% DURUMVETEMJÖL från Bornholm, 20% VETEMJÖL från Bornholm, 20% ÄGG, 2% ramslök, 2% vitlök
Vikt: 230 gram
Bäst före: mars 2025

Pasta pesto med Ramslök/vitlök
Pasta pesto med Ramslök är framtagen som em smakförstärkare till Pastarigets smaksatta pasta. En burk blandas med ett paket nykokt pasta. 
Innehåll: rapsolja, ramslök, frystorkad vitlök och franskt havssalt. 
Vikt: 35 gram
Bäst före: januari 2024

Tips! Häll en burk pasta pesto över stekt kycklinginnerfilé och rör ner en stor sked creme fraiche samt lite riven parmesan. Servera till pasta eller låt kallna till en kyckling-/pastasallad. Ett annat alternativ är att blanda pasta peston med några snabbt stekta vannameiräkor, rör ner en stor sked creme fraiche, en liten slurk fiskfond och servera med nykokt pasta.