Mobil logga

Pastaolja med Ramslök, 35 gr

Pris:
30 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Pastaolja med Ramslök   
Pastaolja med Ramslök passar utmärkt som smaksättare till nykokt pasta.

Tillsammans med Susanne som driver Pastariget på Bornholm i Danmark har jag tagit fram en Pastaolja som är tillverkad med "Vildplockad & torkad Ramslök" (samma som finns i mina vita påsar)och en olivolja som är min favoritolja sedan många år. Olivoljan beställs direkt från familjeföretaget som producerar den i Italien och har vid flera tillfällen blivit utsedd till en av världens 20 bästa jungfruoljor. Pastaolja med Ramslök finns i 4 olika smaker. Den innehåller 35 gram och en burk räcker t.ex. till 4 portioner pasta. 

Ramslök & Vitlök 
Innehåller: Olivolja, salt, ramslök, vitlök. 
Tips! Häll burkens innehåll över stekt kycklinginnerfilé och rör ner en stor sked creme fraiche och lite riven parmesan. Servera till pasta eller låt kallna till en kyckling-/pastasallad.

Ramslök & Chili
Innehåller: Olivolja, salt, ramslök, chili.
(OBS Denna pastaolja innehåller varken lök eller vitlök)
Tips! Häll burkens innehåll över några snabbt stekta vannameiräkor, rör ner en stor sked creme fraiche, en slurk fiskfond och servera med nykokt pasta.  


Ramslök & Citron
Innehåller: Olivolja med citron, salt, ramslök, vitlök.

Ramslök & Pikant krydda
Innehåller: Olivolja, salt, ramslök, lök, paprika, oregano, mejram och chili.
Tips! Den pikanta pastaoljan funkar även utmärkt som dippa eller kall sås utrörd i gräddfil eller bara som den är på ett focacciabröd eller som smaksättare på en pizza. 

Burkarna innehåller 35 gram och förvaras i rumstemperatur.
Producerad av Pastariget på Bornholm för Ramslök by Malena 
Bäst före 220701.